Klar Wind Kft

Kapcsolat

Klar Wind Kft.

4033 Debrecen, Irén u. 25.
Tel: +36-30/2294-521
E-mail: klar.windkft@gmail.com

Az online oldalról az adatok sokszorosítása vagy elidegenítése csak a tulajdonjoggal rendelkező  KLAR WIND Kft. ügyvezető igazgatójának jóváhagyásával engedélyezett.

Szűrőcsere


Klar Wind Kft. vállalja a légkezelők, klímák, szellőztető rendszerek, légcsatorna hálózatok légkezelő berendezésben lévő zsákos és HEPA szűrők cseréjét.

Társaságunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkező munkatársai klímakarbantartóként gyógyszeripari, egészségügyi, ipari, kereskedelmi intézményekben végeztek és végeznek napjainkban is zsákos és HEPA szűrőcsere tevékenységeket.

  • Zsákos szűrőcsere eljárásunk kiterjed a szűrőcsere előtti állapotok rögzítésére, ellennyomások mérésére, szűrőcsere során a zsákos szűrőház vizsgálatára, szükség esetén javításra, új szűrőcsere beépítésre.
  • Zsákos és HEPA szűrők beszerzésére, több gyártó általi versenyeztetés, árverseny kiértékelésére. Szűrő fokozat gazdaságosságának kiszámolására.
  • HEPA szűrőcsere eljárásunk kiterjed a szűrőcsere előtti állapotok rögzítésére, ellennyomások mérésére, kiépített HEPA szűrő GMP-ben leírt csomagolására, szűrő anemosztát fertőtlenítésére, új szűrő szakszerű beépítésére. Minőségügyi dokumentáció kialakításra.

A szűrőfokozatok rendszeres cseréivel minimalizálhatja az egészségügyi kockázatokat, megnövelheti a berendezések élettartamát, csökkentheti az üzemeltetési költségeket és az energiafelhasználást

Szűrő csere tevékenységünk kiterjed:

  • Elő , Közép, Utó, Végszűrő fokozatok ki- és beépítése.
  • Kiépített koszos szűrők elszállítása hivatalos dokumentációval.
  • HEPA, ULPA szűrők esetén szűrőbeépítési táblázat elkészítése.