Klar Wind Kft

Kezdőoldal

A Klar Wind Kft. vállalja a légkezelők, klímák, szellőztető rendszerek légcsatorna hálózat belső felületeinek és a hozzájuk tartozó minősített, nem minősített terek tisztítását, fertőtlenítését, záró fertőtlenítését.

Társaságunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkező munkatársai a szállodaipari, gyógyszeripari, egészségügyi, ipari, kereskedelmi  intézményekben végeztek és végeznek napjainkban is fertőtlenítési tevékenységeket.

Tisztítási eljárásunk kiterjed a légtechnikai berendezések, klíma és szellőzőgépen belül minden részegységre, porkamrákra, légcsatorna szakaszokra, ventilátorokra, hőcserélőkre, csepptálcákra, párásító egységekre, szűrőházakra, befúvó, elszívó anemosztátokra.

Megrendeléstől függően technológiánk kiterjedhet a légtechnikai rendszer által ellátott terekben a teljes takarításra, ami azt jelenti, hogy az érintett helyiségben minden felületet, berendezési tárgyat a zárt ANTISEPTIK technológiához tartozó protokoll rendnek megfelelően lefertőtlenítünk. Technológiánk során széles hatásspektrumú fertőtlenítőszereket alkalmazunk. A felhasznált fertőtlenítőknek semmilyen anyagkárosító hatása nincs. A behatási idő rövidsége miatt a munkavégzés folyamatos. A tisztítási folyamat és az aeroszolos fertőtlenítés végeztével vékony filmréteg alakul ki a felületen, így biztosítva a teljes fertőtlenítő hatás kifejtését. A fertőtlenítési eljárás utolsó lépéseként a fertőtlenítés hatékonyságáról mikrobiológiai mintavétellel és vizsgálattal győződünk meg.

Tisztítási és fertőtlenítési tevékenységünket az ANTISEPTIK technológiai protokoll szerint végezzük, amelyet engedélyeztettünk magyarországi hatósági szervekkel, illetve az ÁNTSZ Országos Szervezettel.

Kapcsolat

Klar Wind Kft.

4033 Debrecen, Irén u. 25.
Tel: +36-30/2294-521
E-mail: klar.windkft@gmail.com

Az online oldalról az adatok sokszorosítása vagy elidegenítése csak a tulajdonjoggal rendelkező  KLAR WIND Kft. ügyvezető igazgatójának jóváhagyásával engedélyezett.